Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Riekkoniemi Oy
Ylöjärventie 356
39310 Viljakkala
info@mprenkaat.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:
Herkko Riekkoniemi
0449707244
info@mprenkaat.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.  

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Me emme luovuteta tietojasi EU:n tai ETA: ulkopuolelle.

Turvallisuus:
Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin.


Evästeet (Cookies):
Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tämä data sisältää verkkosivustollemme välttämätöntä tietoa, jotta pystymme tunnistamaan käyttäjän silloin kun hän on kirjautunut verkkokauppaamme. Kun käyttäjä käy sivustollamme uudestaan, voimme nopeasti tunnistaa hänet ja tarjota palveluita juuri hänelle sopivassa muodossa.

Suomen lainsäädännössä evästeet mainitaan Sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (SVTSL) 516/2004 (1.6.2009). Sen mukaan verkkosivustoilla kävijöillä on oikeus saada ymmärrettävät ja kattavat tiedot niiden käytön ja tallennuksen tarkoituksesta. Samalla heille annetaan mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö.

Jotta meidän nettikauppa toimii moitteetta, evästeiden lähettäminen käyttäjän selaimelle täytyy olla käytössä. Käytämme evästeitä myös tilastojen keräämiseen sivuillamme vierailleista käyttäjistä. Mitä paremmin tiedämme, miten verkkosivujamme käytetään, sitä paremmaksi pystymme kehittämään niitä. Kerättyjä tilastotietoja ei koskaan pysty yhdistämään yksittäiseen käyttäjään tai käyttäjätietoihin. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit asentaa selaimeesi asetuksen, joka automaattisesti torjuu evästeet. Jos kiellät evästeiden käytön, monien verkkosivustojen toiminnallisuus koneellasi kärsii.
 

Jatka
Pikahaku
Rengaskoko:
Vanne:

Valmistaja:


Sosiaalinen media
Ajovarusteet
Moottoripyörä ajovarusteet netistä
Maksutavat
Katso myös
MP varaosat
moottoripyörä varaosat

D 256 180/55 R 17 73H TL takarengas

D 256 180/55 R 17 73H TL takarengas

155.00€

Dunlop Honda F 6 C Valkyrie 2014 ...

-----------------

Pilot Power 180/55 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

Pilot Power 180/55 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

88.50€

Michelin Edullinen huippurengas sp...

-----------------

K 701 KITKA (M+S) 130/90 - 10 61P TL takarengas

K 701 KITKA (M+S) 130/90 - 10 61P TL takarengas

45.00€

Kenda - skootterin talvirenkaat Aa...

-----------------

E-09 Dakar (M+S) 150/70 - 17 69R TL takarengas

E-09 Dakar (M+S) 150/70 - 17 69R TL takarengas

102.92€

Mitas E-09 (M+S) Mitas  E-09 ...

-----------------

E-09 (M+S) 110/80 - 19 59R TL eturengas

E-09 (M+S) 110/80 - 19 59R TL eturengas

62.00€

Mitas E-09 (M+S) Mitas  E-09 ...

-----------------

E-07+ 170/60 B 17 72T TL takarengas

E-07+ 170/60 B 17 72T TL takarengas

106.00€

Mitas E-07 plus Uudistettu versio ...

-----------------

E-07+ 120/70 B 19 60T TL eturengas

E-07+ 120/70 B 19 60T TL eturengas

74.95€

Mitas E-07 plus Uudistettu versio ...

-----------------

M-6103 110/90 - 18 61H TL takarengas

M-6103 110/90 - 18 61H TL takarengas

64.95€

Maxxis Kuviointi poistaa hyvin ved...

-----------------

Scorpion Trail II K 170/60 ZR 17 72W TL takarengas

Scorpion Trail II K 170/60 ZR 17 72W TL takarengas

132.68€

Pirelli scorpion trail 2 K Pirelli...

-----------------

Scorpion Trail II K 120/70 ZR 19 60W TL eturengas

Scorpion Trail II K 120/70 ZR 19 60W TL eturengas

105.40€

Pirelli scorpion trail 2 K Pirelli...

-----------------
Pikahaku

Kirjoita hakusana, esim: metzeler 180 55 17
Tarkennettu haku
Valmistajat