Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Riekkoniemi Oy
Ylöjärventie 356
39310 Viljakkala
info@mprenkaat.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:
Herkko Riekkoniemi
0449707244
info@mprenkaat.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.  

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Me emme luovuteta tietojasi EU:n tai ETA: ulkopuolelle.

Turvallisuus:
Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin.


Evästeet (Cookies):
Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tämä data sisältää verkkosivustollemme välttämätöntä tietoa, jotta pystymme tunnistamaan käyttäjän silloin kun hän on kirjautunut verkkokauppaamme. Kun käyttäjä käy sivustollamme uudestaan, voimme nopeasti tunnistaa hänet ja tarjota palveluita juuri hänelle sopivassa muodossa.

Suomen lainsäädännössä evästeet mainitaan Sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (SVTSL) 516/2004 (1.6.2009). Sen mukaan verkkosivustoilla kävijöillä on oikeus saada ymmärrettävät ja kattavat tiedot niiden käytön ja tallennuksen tarkoituksesta. Samalla heille annetaan mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö.

Jotta meidän nettikauppa toimii moitteetta, evästeiden lähettäminen käyttäjän selaimelle täytyy olla käytössä. Käytämme evästeitä myös tilastojen keräämiseen sivuillamme vierailleista käyttäjistä. Mitä paremmin tiedämme, miten verkkosivujamme käytetään, sitä paremmaksi pystymme kehittämään niitä. Kerättyjä tilastotietoja ei koskaan pysty yhdistämään yksittäiseen käyttäjään tai käyttäjätietoihin. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit asentaa selaimeesi asetuksen, joka automaattisesti torjuu evästeet. Jos kiellät evästeiden käytön, monien verkkosivustojen toiminnallisuus koneellasi kärsii.
 

Jatka
Pikahaku
Rengaskoko:
Vanne:

Valmistaja:


Sosiaalinen media
Ajovarusteet
Moottoripyörä ajovarusteet netistä
Maksutavat
Katso myös
MP varaosat
moottoripyörä varaosat

E-270 valkosivu 3.00 - 21 57S TT eturengas

E-270 valkosivu 3.00 - 21 57S TT eturengas

105.40€

Shinko E-270 vintage ...

-----------------

E-270 3.00 - 21 57S TT eturengas

E-270 3.00 - 21 57S TT eturengas

103.00€

Shinko E-270 vintage ...

-----------------

Vannenauha 18" 25mm

Vannenauha 18" 25mm

5.00€

Vannenauha 18" 25 mm Valmistaja va...

-----------------

15"sisäkumi 5.50 - 170/80 - 200/70 34G SIVUVENTTIILI

15"sisäkumi 5.50 - 170/80 - 200/70 34G SIVUVENTTIILI

19.95€

Sisäkumi 15" 15" SIS&Aum...

-----------------

15"sisäkumi 5.50 - 170/80 - 200/70 41.5G KULMAVENTTIILI

15"sisäkumi 5.50 - 170/80 - 200/70 41.5G KULMAVENTTIILI

19.95€

Sisäkumi 15" 5.50 - 170/80 - ...

-----------------

6.5" 90/65 - 110/50 - 6.5 33G 90° kulmaventtiili

6.5" 90/65 - 110/50 - 6.5 33G 90° kulmaventtiili

16.12€

Sisäkumi 6 tuumaa 6.5" 90/65 ...

-----------------

3.50 - 4.00 - 4.10 - 6 TR87 kulmaventtiili

3.50 - 4.00 - 4.10 - 6 TR87 kulmaventtiili

12.40€

Sisäkumi 6 tuumaa 3.50 - 4.00 - 4....

-----------------

3.50 - 4.00 - 4.10 - 6 TR13 suora venttiili

3.50 - 4.00 - 4.10 - 6 TR13 suora venttiili

12.40€

Sisäkumi 6 tuumaa 3.50 - 4.00 - 4....

-----------------

15x6.00 - 140 - 6 TR13 suora venttiili

15x6.00 - 140 - 6 TR13 suora venttiili

12.40€

Sisäkumi 6 tuumaa 15x6.00 - 140 - ...

-----------------

K 60 SCOUT (M+S) 120/90 - 17 64T TT takarengas

K 60 SCOUT (M+S) 120/90 - 17 64T TT takarengas

91.76€

Heidenau K60 scout Heidenau K 60 S...

-----------------
Pikahaku

Kirjoita hakusana, esim: metzeler 180 55 17
Tarkennettu haku
Valmistajat