Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Riekkoniemi Oy
Ylöjärventie 356
39310 Viljakkala
info@mprenkaat.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:
Herkko Riekkoniemi
0449707244
info@mprenkaat.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.  

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Me emme luovuteta tietojasi EU:n tai ETA: ulkopuolelle.

Turvallisuus:
Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin.


Evästeet (Cookies):
Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tämä data sisältää verkkosivustollemme välttämätöntä tietoa, jotta pystymme tunnistamaan käyttäjän silloin kun hän on kirjautunut verkkokauppaamme. Kun käyttäjä käy sivustollamme uudestaan, voimme nopeasti tunnistaa hänet ja tarjota palveluita juuri hänelle sopivassa muodossa.

Suomen lainsäädännössä evästeet mainitaan Sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (SVTSL) 516/2004 (1.6.2009). Sen mukaan verkkosivustoilla kävijöillä on oikeus saada ymmärrettävät ja kattavat tiedot niiden käytön ja tallennuksen tarkoituksesta. Samalla heille annetaan mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö.

Jotta meidän nettikauppa toimii moitteetta, evästeiden lähettäminen käyttäjän selaimelle täytyy olla käytössä. Käytämme evästeitä myös tilastojen keräämiseen sivuillamme vierailleista käyttäjistä. Mitä paremmin tiedämme, miten verkkosivujamme käytetään, sitä paremmaksi pystymme kehittämään niitä. Kerättyjä tilastotietoja ei koskaan pysty yhdistämään yksittäiseen käyttäjään tai käyttäjätietoihin. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit asentaa selaimeesi asetuksen, joka automaattisesti torjuu evästeet. Jos kiellät evästeiden käytön, monien verkkosivustojen toiminnallisuus koneellasi kärsii.
 

Jatka
Pikahaku
Rengaskoko:
Vanne:

Valmistaja:


Sosiaalinen media
Ajovarusteet
Moottoripyörä ajovarusteet netistä
Maksutavat
Katso myös
MP varaosat
moottoripyörä varaosat

Motion M 160/60 ZR 17 (69W) TL NOPEA TOIMITUS

Motion M 160/60 ZR 17 (69W) TL NOPEA TOIMITUS

80.00€

Continental Uudentyyppinen radiaal...

-----------------

Motion Z 120/70 ZR 17 (58W) TL NOPEA TOIMITUS

Motion Z 120/70 ZR 17 (58W) TL NOPEA TOIMITUS

66.00€

Continental Uudentyyppinen radiaal...

-----------------

16" sisäkumi 16E (HEID) 3.50-4.60.120/90-130/80-16 34G

16" sisäkumi 16E (HEID) 3.50-4.60.120/90-130/80-16 34G

19.00€

Sisäkumet moottoripyöriin Sop...

-----------------

Elite 4 250/40 R 18 81V TL takarengas

Elite 4 250/40 R 18 81V TL takarengas

272.80€

Dunlop elite 4 Uutuusrengas 2016! ...

-----------------

Pilot Street RF 80/90 - 16 48S TT etu/taka

Pilot Street RF 80/90 - 16 48S TT etu/taka

42.16€

Michelin Mopoihin ja kevytmoottopy...

-----------------

Me 888 Ultra 120/70 ZR 18 (59W) TL eturengas

Me 888 Ultra 120/70 ZR 18 (59W) TL eturengas

167.40€

Metzeler Me 888 ultra ME 888 Marat...

-----------------

Cobra Chrome 160/80 B 16 81H TL takarengas

Cobra Chrome 160/80 B 16 81H TL takarengas

136.40€

Avon Cobra chrome Cobran uusi korv...

-----------------

Cobra Chrome 150/70 VB 18 76V TL takarengas

Cobra Chrome 150/70 VB 18 76V TL takarengas

136.40€

Avon Cobra chrome Cobran uusi korv...

-----------------

Cobra Chrome 200/70 B 15 82H TL takarengas

Cobra Chrome 200/70 B 15 82H TL takarengas

142.00€

Avon Cobra chrome Cobran uusi korv...

-----------------

Commander 2 130/90 B 16 73H TL eturengas

Commander 2 130/90 B 16 73H TL eturengas

122.95€

Michelin commander II Uutuus renga...

-----------------
Pikahaku

Kirjoita hakusana, esim: metzeler 180 55 17
Tarkennettu haku
Valmistajat