Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Riekkoniemi Oy
Ylöjärventie 356
39310 Viljakkala
info@mprenkaat.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:
Herkko Riekkoniemi
0449707244
info@mprenkaat.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.  

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Me emme luovuteta tietojasi EU:n tai ETA: ulkopuolelle.

Turvallisuus:
Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin.


Evästeet (Cookies):
Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tämä data sisältää verkkosivustollemme välttämätöntä tietoa, jotta pystymme tunnistamaan käyttäjän silloin kun hän on kirjautunut verkkokauppaamme. Kun käyttäjä käy sivustollamme uudestaan, voimme nopeasti tunnistaa hänet ja tarjota palveluita juuri hänelle sopivassa muodossa.

Suomen lainsäädännössä evästeet mainitaan Sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (SVTSL) 516/2004 (1.6.2009). Sen mukaan verkkosivustoilla kävijöillä on oikeus saada ymmärrettävät ja kattavat tiedot niiden käytön ja tallennuksen tarkoituksesta. Samalla heille annetaan mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö.

Jotta meidän nettikauppa toimii moitteetta, evästeiden lähettäminen käyttäjän selaimelle täytyy olla käytössä. Käytämme evästeitä myös tilastojen keräämiseen sivuillamme vierailleista käyttäjistä. Mitä paremmin tiedämme, miten verkkosivujamme käytetään, sitä paremmaksi pystymme kehittämään niitä. Kerättyjä tilastotietoja ei koskaan pysty yhdistämään yksittäiseen käyttäjään tai käyttäjätietoihin. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit asentaa selaimeesi asetuksen, joka automaattisesti torjuu evästeet. Jos kiellät evästeiden käytön, monien verkkosivustojen toiminnallisuus koneellasi kärsii.
 

Jatka
Pikahaku
Rengaskoko:
Vanne:

Valmistaja:


Sosiaalinen media
Ajovarusteet
Moottoripyörä ajovarusteet netistä
Maksutavat
Katso myös
MP varaosat
moottoripyörä varaosat

Pilot Street 100/90 - 18 56P TL takarengas

Pilot Street 100/90 - 18 56P TL takarengas

62.00€

Michelin Pilot Street Mopoihin ja ...

-----------------

Anakee Wild 140/80 - 18 70R TL NOPEA TOIMITUS

Anakee Wild 140/80 - 18 70R TL NOPEA TOIMITUS

99.95€

Michelin anakee wild Offroad...

-----------------

Angel GT II 190/50 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

Angel GT II 190/50 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

150.00€

Pirelli angel gt 2 Pirelli Angel G...

-----------------

Pilot Road 2 180/55 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

Pilot Road 2 180/55 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

100.00€

Michelin Kuljettajien ylistäm...

-----------------

Pilot Road 2 120/70 ZR 17 (58W) TL NOPEA TOIMITUS

Pilot Road 2 120/70 ZR 17 (58W) TL NOPEA TOIMITUS

75.00€

Michelin Kuljettajien ylistäm...

-----------------

E-08 (M+S) 90/90 - 21 54T TL NOPEA TOIMITUS

E-08 (M+S) 90/90 - 21 54T TL NOPEA TOIMITUS

50.00€

Mitas Mitas  E-08 ...

-----------------

Road attack 3 GT 180/55 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

Road attack 3 GT 180/55 ZR 17 (73W) TL NOPEA TOIMITUS

165.00€

Continental Road attack 3 GT T&aum...

-----------------

MCE 6 Days Extreme 110/80 - 18 58M NOPEA TOIMITUS

MCE 6 Days Extreme 110/80 - 18 58M NOPEA TOIMITUS

70.00€

Metzeler MCE 6 Enduron kisarengas....

-----------------

Roadtec 01 100/90 - 18 56H TL NOPEA TOIMITUS

Roadtec 01 100/90 - 18 56H TL NOPEA TOIMITUS

79.00€

Metzeler Roadtec 01 Metzeler...

-----------------

D 404 150/80 B 16 71H NOPEA TOIMITUS

D 404 150/80 B 16 71H NOPEA TOIMITUS

140.00€

Dunlop Erittäin suosittu mall...

-----------------
Pikahaku

Kirjoita hakusana, esim: metzeler 180 55 17
Tarkennettu haku
Valmistajat