Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 22.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Riekkoniemi Oy
Ylöjärventie 356
39310 Viljakkala
info@mprenkaat.fi

Yhteyshenkilö rekisteriasioissa:
Herkko Riekkoniemi
0449707244
info@mprenkaat.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.  

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Me emme luovuteta tietojasi EU:n tai ETA: ulkopuolelle.

Turvallisuus:
Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin.


Evästeet (Cookies):
Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet ovat pieniä määriä dataa, jonka web-palvelin tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Tämä data sisältää verkkosivustollemme välttämätöntä tietoa, jotta pystymme tunnistamaan käyttäjän silloin kun hän on kirjautunut verkkokauppaamme. Kun käyttäjä käy sivustollamme uudestaan, voimme nopeasti tunnistaa hänet ja tarjota palveluita juuri hänelle sopivassa muodossa.

Suomen lainsäädännössä evästeet mainitaan Sähköisen viestinnän tietosuojalaissa (SVTSL) 516/2004 (1.6.2009). Sen mukaan verkkosivustoilla kävijöillä on oikeus saada ymmärrettävät ja kattavat tiedot niiden käytön ja tallennuksen tarkoituksesta. Samalla heille annetaan mahdollisuus kieltää evästeiden käyttö.

Jotta meidän nettikauppa toimii moitteetta, evästeiden lähettäminen käyttäjän selaimelle täytyy olla käytössä. Käytämme evästeitä myös tilastojen keräämiseen sivuillamme vierailleista käyttäjistä. Mitä paremmin tiedämme, miten verkkosivujamme käytetään, sitä paremmaksi pystymme kehittämään niitä. Kerättyjä tilastotietoja ei koskaan pysty yhdistämään yksittäiseen käyttäjään tai käyttäjätietoihin. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja eikä niitä voida käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Jos haluat kieltää evästeiden käytön, voit asentaa selaimeesi asetuksen, joka automaattisesti torjuu evästeet. Jos kiellät evästeiden käytön, monien verkkosivustojen toiminnallisuus koneellasi kärsii.
 

Jatka
Pikahaku
Rengaskoko:
Vanne:

Valmistaja:


Sosiaalinen media
Ajovarusteet
Moottoripyörä ajovarusteet netistä
Maksutavat
Katso myös
MP varaosat
moottoripyörä varaosat

Cobra Chrome 140/75 R 17 67V TL eturengas

Cobra Chrome 140/75 R 17 67V TL eturengas

130.20€

Avon Cobra chrome Cobran uusi korv...

-----------------

Cobra Chrome RF 140/90 B 16 77H TL takarengas

Cobra Chrome RF 140/90 B 16 77H TL takarengas

135.00€

Avon Cobra chrome Cobran uusi korv...

-----------------

Cobra Chrome valkosivu RF 140/90 B 16 77H TL takarengas

Cobra Chrome valkosivu RF 140/90 B 16 77H TL takarengas

153.76€

Avon Cobra chrome Cobran uusi korv...

-----------------

Battlecross E50 140/80 - 18 70P TT takarengas

Battlecross E50 140/80 - 18 70P TT takarengas

83.08€

Bridgestone E50 Suunniteltu kuskei...

-----------------

Battlecross E50 120/90 - 18 65P TT takarengas

Battlecross E50 120/90 - 18 65P TT takarengas

79.36€

Bridgestone E50 Suunniteltu kuskei...

-----------------

Battlecross E50 90/90 - 21 54P TT eturengas

Battlecross E50 90/90 - 21 54P TT eturengas

62.00€

Bridgestone E50 Suunniteltu kuskei...

-----------------

D 429 H/D 150/80 - 16 73H TL eturengas

D 429 H/D 150/80 - 16 73H TL eturengas

159.95€

Dunlop D429 H/D HARLEY-DAVIDSON FX...

-----------------

D 429 H/D 180/70 B 16 77H TL takarengas

D 429 H/D 180/70 B 16 77H TL takarengas

217.00€

Dunlop D429 H/D HARLEY-DAVIDSON FX...

-----------------

Angel GT II A 190/50 ZR 17 (73W) TL takarengas

Angel GT II A 190/50 ZR 17 (73W) TL takarengas

163.68€

Pirelli angel gt 2 A Pirelli Angel...

-----------------

Angel GT II A 180/55 ZR 17 (73W) TL takarengas

Angel GT II A 180/55 ZR 17 (73W) TL takarengas

161.20€

Pirelli angel gt 2 Pirelli Angel G...

-----------------
Pikahaku

Kirjoita hakusana, esim: metzeler 180 55 17
Tarkennettu haku
Valmistajat